Selecteer een pagina

over

designHeld

15 jaar ervaring
en nog altijd nieuwe ideeën

Ontwerp

Iedereen wil sterk voor de dag komen, een passend visitekaartje of een mooie brochure die moeiteloos uw bedrijf of product verkoopt. Een concept waarin nagedacht is over beleving, uitstraling en de juiste details. Alles op elkaar afstemmen en met “stijl” naar buiten treden, daar is Designheld sterk in. Designheld gaat graag de uitdaging aan om ook voor jou een nieuwe stijl te creëren.

Reclame

Met reclame heb je een groot bereik. Reclame is zichtbaar zijn voor de buitenwereld en het laat zien dat je het als organisatie goed voor elkaar hebt. Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten naar je toe te trekken. De bedrijfsauto, bedrijfskleding of het reclamebord aan de weg, alles bepaalt de uitstraling van je bedrijf. Het zijn verschillende middelen die passend dienen te zijn in de huisstijl. Designheld is gedreven in het zoeken naar de beste oplossing en adviseert hierin graag. Geen reclamemiddel is voor Designheld te gek.

Print

Het prijskaartje aan de kleding of de complete huisstijl, Designheld houdt van papier. Designheld ziet graag ontwerpen terug op papier. Papier versterkt nog steeds de uitstraling van een bedrijf evenals de website. Door de jarenlange ervaring in de drukkerijwereld adviseren wij graag op het gebied van print en drukwerk. Zo weten wij de weg te bewandelen voor je briefpapier, maar ook voor die bijzondere uitnodiging met een unieke afwerking.

Web

Je website is tegenwoordig je visitekaartje en vaak ook nog eens het eerste contactmoment. Naast het visitekaartje kan het natuurlijk ook je winkel zijn. Je moet sterk voor de dag komen. Naast de traditionele weergave op de computer is de versie op je smartphone des te belangrijker. Zowel ontwerp, bouw in WordPress, als de hosting kan vanaf ons bureau geregeld worden. Wil jij nieuwe klanten werven via social media? Ook hierin zijn wij heer en meester, we vertellen je er graag meer over.

Klein team

Met een klein team van vakidioten uit de web, fotografie, tekst en marketingwereld werken wij dagelijks aan nieuwe projecten. Een klein team dat elkaar begrijpt, versterkt en aanvult en altijd gaat voor het maximale resultaat.

Krispijn de Haas
designheld

Elvera Holtmüller
vormgevingsheld

Jeroen Hardenberg
web- & marketingheld