Selecteer een pagina

over

designHeld

13 jaar ervaring
en nog altijd nieuwe ideeën

Ontwerp

Iedereen wil sterk voor de dag komen, een passend visitekaartje of een mooie brochure die moeiteloos uw bedrijf of product verkoopt. Een concept waarin nagedacht is over beleving, uitstraling en de juiste details. Alles op elkaar afstemmen en met “stijl” naar buiten treden, daar is Designheld sterk in. Designheld gaat graag de uitdaging aan om ook voor jou een nieuwe stijl te creëren.

Reclame

Met reclame heb je een groot bereik. Reclame is zichtbaar zijn voor de buitenwereld en het laat zien dat je het als organisatie goed voor elkaar hebt. Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten naar je toe te trekken. De bedrijfsauto, bedrijfskleding of het reclamebord aan de weg, alles bepaalt de uitstraling van je bedrijf. Het zijn verschillende middelen die passend dienen te zijn in de huisstijl. Designheld is gedreven in het zoeken naar de beste oplossing en adviseert hierin graag. Geen reclamemiddel is voor Designheld te gek.

Print

Het prijskaartje aan de kleding of de complete huisstijl, Designheld houdt van papier. Designheld ziet graag ontwerpen terug op papier. Papier versterkt nog steeds de uitstraling van een bedrijf evenals de website. Door de jarenlange ervaring in de drukkerijwereld adviseren wij graag op het gebied van print en drukwerk. Zo weten wij de weg te bewandelen voor je briefpapier, maar ook voor die bijzondere uitnodiging met een unieke afwerking.

Web

Je website is tegenwoordig je visitekaartje en vaak ook nog eens het eerste contactmoment. Naast het visitekaartje kan het natuurlijk ook je winkel zijn. Je moet sterk voor de dag komen. Naast de traditionele weergave op de computer is de versie op je smartphone des te belangrijker. Zowel ontwerp, bouw in WordPress, als de hosting kan vanaf ons bureau geregeld worden. Wil jij nieuwe klanten werven via social media? Ook hierin zijn wij heer en meester, we vertellen je er graag meer over.

Klein team

Met een klein team van vakidioten uit de web, fotografie, tekst en marketingwereld werken wij dagelijks aan nieuwe projecten. Een klein team dat elkaar begrijpt, versterkt en aanvult en altijd gaat voor het maximale resultaat.

Krispijn de Haas
designheld

Functieprofiel:

Creatieve ideeën omzetten naar vormgeving, dit process gaat de hele dag door je hoofd en je kan het moeilijk uitzetten. Alles wijkt voor creatieve ideeën waardoor je ook s’avonds wel eens actief bent achter je computer. Logo’s, huisstijlen, brochures, website lay-out en signing  zijn je niet vreemd en komen tot een resultaat waar elke klant trots op is. Administratie hoort erbij, maar is zeker geen hobby.

 Als Designheld ben je goed op de hoogte van de gedrukte media en online media en kan je zeker meepraten in het vakgebied reclamemateriaal. 

Daarbij probeer je de andere Helden op het juiste spoor te houden en te zorgen dat elke Held elkaar versterkt en helpt tot een nog krachtiger eind resultaat.

 

Jeroen Hardenberg
web- & marketingheld

Functieprofiel:

Je wordt gek bij elke muisklik die een bezoeker oplevert en staat zelfs te dansen als er een klant uitrolt. Dit mede door de krachtige website die je gebouwd hebt, maar ook door de marketing die je erbij bedacht hebt. Technische termen om je oren smijten is geen probleem en je kunt ze vertalen naar de taal van de gewone Held.
Je marketing kracht is geloof is sterk en hiermee onderscheid je je van andere websitebouwers. Je houd van humor en weet elke dag het team weer een duwtje te geven.

Vacature
vormgevingsheld

Functieprofiel:

Ben jij een (zzp)held in vormgeving, dtp en ontwerp? Dan ben je van harte welkom om ons te komen helpen elke week. Stuur ons een open sollicitatie met een portfolio en we laten zeker van ons horen!